vrijdag 16 juni 2017

Weekupdate Leefbewust /16 Juni 2017 / Ron Fonteine

Weekupdate Leefbewust
16 Juni 2017 / Ron Fonteine


Beste lezer,

Ook deze week heb ik weer veel nieuws en kennis voor je verzameld, er komt enorm veel kennis beschikbaar, mede door steeds meer open source publicaties en mensen die hun kennis of ervaringen willen delen. De Leefbewust vrijwilligers hebben weer de nodige artikelen voor je vertaald in het Nederlands zodat ook die kennis beter toegankelijk is. Alle hulp is nog steeds welkom.

Heel langzaam zie je dat het verzet tegen onrecht en misleiding door big pharma, de chemische industrie maar ook mensen die het volk zouden vertegenwoordigen verder toenemen. Mensen zijn het ontkennen van risico's van vervuilende stoffen spuugzat.

Ook op medicijn gebied zie je dat er steeds meer duidelijk wordt over de nadelen van populaire medicijnen. Zo bleek dat mensen boven de 75 jaar die aspirine slikken vanwege een beroerte of hartaanval juist eerder kunnen sterven door dodelijke maagbloedingen.


Ook kwam ik vandaag een verhaal tegen over cholesterolremmers die nu vaak worden voorgeschreven aan o.a. mensen met Parkinson. Nu blijkt dat deze medicatie de symptomen van Parkinson juist doet versnellen, iets wat in de alternatieve hoek al langer werd gezegd, dat juist een hoger cholesterol je beschermt tegen Parkinson en andere hersenklachten.